1. Предмет споразума.
    • Овај уговор важи за веб локацију хттпс://хеалтхи-фоод-неар-ме.цом и закључује се између корисника ових веб локација и власника веб локација (у даљем тексту хттпс://хеалтхи-фоод-неар-ме.цом )
    • Овај уговор успоставља процедуру за пријем, чување, обраду, употребу и откривање личних података корисника и других информација које хттпс://хеалтхи-фоод-неар-ме.цом добија од корисника веб локације. Корисник попуњава личне податке.
    • Да бисте поставили информације, најаву, користили веб локацију на било којој од хттп: //хеалтхи-фоод-неар-ме.цом локација, Корисник мора пажљиво прочитати овај Уговор и изразити потпуно слагање са његовим условима. Потврда потпуне сагласности са овим уговором је коришћење странице од стране корисника.
    • Корисник нема право да поставља информације, саопштења, користи веб страницу ако се не слаже са условима овог споразума или ако није достигао пунолетство када има право да склапа уговоре или није овлашћено лице компаније у чије име се објављују информације, најава.
    • Објављивањем информација на веб локацијама помоћу сајта, корисник уноси личне податке или, пружајући ове податке на други начин, и / или, извршавајући било какве радње на сајту, и / или користећи било који део Сајта, Корисник изричито пристаје на услове овог споразума и пружа хттпс://хеалтхи-фоод-неар-ме.цом право на пријем, чување, обраду, употребу и откривање личних података корисника под условима овог споразума.
    • Овај уговор не регулише ихттпс: //хеалтхи-фоод-неар-ме.цом није одговоран за пријем, чување, обраду, употребу и откривање корисникових личних података и било којих других података трећим лицима која нису у власништву или којима њима управља. : //хеалтхи-фоод-неар-ме.цом и појединци који нису запослени у компанији АвтоТацхки .цом, чак и ако је Корисник приступио веб локацијама, храни или услугама ових особа путем хттпс: // здраве хране близу мене .цом или билтен. Поверљив у разумевању, овај Уговор је једина информација која се чува у бази података веб локације у шифрованом стању и доступна је само на хттпс://хеалтхи-фоод-неар-ме.цом.
    • Корисник потврђује да, у случају занемаривања сигурности и заштите својих личних података и података о ауторизацији, треће стране могу добити неовлашћени приступ налогу и личним и другим корисничким подацима. https://healthy-food-near-me.com није одговоран за губитке настале таквим приступом.
  2. Поступак за добијање личних података.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Колачићи за пружање услуга у зависности од тога, на пример, чување података у корпи између посета;
    • ИП адреса корисника.
  2. Све податке прикупљамо такви какви јесу и не мењају се у прикупљању података. Корисник је одговоран за пружање поузданих информација, укључујући информације о личним подацима. Хттпс://хеалтхи-фоод-неар-ме.цом има право, ако је потребно, да провери тачност пружених информација и затражи потврду пружених информација по потреби пружање услуга Кориснику.
  3. Процедура за коришћење корисничких информација.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Услови пружања приступа бази података.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • на разумне захтеве државних органа који имају право да траже и примају такве податке и информације;
    • ако, према мишљењу хттпс://хеалтхи-фоод-неар-ме.цом, Корисник крши услове овог Уговора и / или друге уговоре и уговоре између хттпс://хеалтхи-фоод-неар-ме.цом и корисник.
  7. Како променити / избрисати ове информације или се одјавити.
  1. Корисници у било ком тренутку могу промени / избриши Личне информације (телефон) или одјавите се. Рад неких карактеристика хттпс://хеалтхи-фоод-неар-ме.цом, које захтевају доступност информација о Кориснику, може бити обустављен од тренутка промене / брисања информација.
  2. Лични подаци Корисника се чувају док их Корисник не избрише. Довољно обавештење Корисника о брисању или другој обради личних података биће писмо (информација) послато на е-маил који је одредио Корисник.
  3. Заштита података.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Контакт адреса у случају питања.
  4. У случају питања, жеља, жалби у вези са информацијама које пружате, обратите се на е-адресу: Суппорт@хеалтхи-фоод-неар-ме.цом. На писмени захтев и по предочењу документа којим се утврђује његов идентитет и ауторитет, кориснику можемо пружити информације о поступку добијања података о локацији базе података.
  5. Промене политике приватности.
  6. Можемо променити услове политике приватности. У овом случају, заменићемо верзију на страници услова, зато повремено проверавајте https://хеалтхи-фоод-неар-ме.цом/ уговор о приватности Све промене Уговора ступају на снагу од тренутка објављивања. Коришћењем Сајта, Корисник потврђује прихватање нових услова Политике приватности у формулацијама на снази у тренутку када Корисник користи Сајт.
  7. Додатни услови.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. У случају да се било која одредба Политике приватности, укључујући било који предлог, клаузулу или њен део, сматра супротном закону или неваљаном, то неће утицати на преостале одредбе које нису у супротности са законом, оне остају у пуне снаге и важе, а свака неваљана одредба или одредба која се не може испунити без даљег деловања страна, сматра се измењеном, измењеном до мере која је неопходна да би се осигурала њена валидност и могућност примене.
  3. Овај уговор се протеже на Корисника од тренутка када користи веб локацију, укључујући постављање рекламе, и важи док се било која информација о кориснику не ускладишти на веб локацији, укључујући личне податке.